Keitä me olemme?

Hanketoimijat

puh. 040 729 8215 marja-leena.haataja (at)koulutusavain.fi

puh. 040 729 8215
marja-leena.haataja (at)koulutusavain.fi

Marja-Leena Haataja

Marja-Leena Haataja on senior-tason tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuden asiantuntija, kouluttaja ja kehittäjä. SEGLI-hankkeessa Marja-Leena työskentelee oppilaitosten kanssa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmatyön parissa sekä alueellisten työllisyystoimijoiden kanssa. Marja-Leenan mukaan on rikkaus, että hankkeen toimijoita ja toimintoja on eri puolella Suomea, sillä se avartaa näkemään alueiden erilaisuuden ja tuo työhön uusia näkökulmia. Marja-Leena on myös SEGLI-hankkeen hankejohtaja ja KoulutusAvain Oyssä kehittämisjohtaja. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteiden maisteri.

 
puh. 040 553 8878 sinikka.mustakallio(at)wom.fi

puh. 040 553 8878
sinikka.mustakallio(at)wom.fi

sinikka mustakallio

Sinikka Mustakallio työskentelee tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskonsulttina WoM Oy:ssä ja on toiminut vuodesta 2000 WoMin toimitusjohtajana. Sinikka on kouluttanut ja konsultoinut yrityksissä, kunnissa, valtionhallinnossa, oppilaitoksissa, työmarkkinajärjestöissä ja kansalaisjärjestöissä tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnittelusta sekä sukupuolinäkökulman valtavirtaistamisesta. Hän on opiskellut oikeus- ja yhteiskuntatieteitä sekä suorittanut tasa-arvokonsultin Professional Development -koulutusohjelman. Ennen työskentelyä WoMissa Sinikka on mm. kirjoittanut naisten oikeuksien historiasta, toiminut useiden tasa-arvoa koskevien toimikuntien sihteerinä ja laatinut kansainvälisiä raportteja.

 
LinkedIn   Tutkijasivut   puh. 044 742 4557 inkeri.tanhua(at)hanken.fi

LinkedIn
Tutkijasivut
puh. 044 742 4557
inkeri.tanhua(at)hanken.fi

Inkeri tanhua

Inkeri Tanhua on tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden asiantuntija, oppija, tutkija, konsultti ja aktivisti. SEGLI-hankkeessa hän toteuttaa hankkeen tutkimusosion, johon kuuluu esimerkiksi opiskelijoiden ja opettajien haastatteluja ammattikoulussa. Inkeri hyödyntää hankkeen tutkimuksessa tuotettua tietoa myös väitöskirjassaan, jota hän kirjoittaa Hankenilla. Inkeri on kauppatieteiden maisteri ja yhteiskuntatieteiden maisteri, jälkimmäisessä tutkinnossa hänen pääaineenaan oli sukupuolentutkimus ja erikoistumisena intersektionaalisuus ja muutos.

 
 
puh. 040 751 5238 pia.berg(at)wom.fi

puh. 040 751 5238
pia.berg(at)wom.fi

pia berg (ent. sevelius)

Pia Berg sai tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden silmälasit lähtemättömästi työskennellessään vuosina 2001-2002 tasa-arvoasianneuvottelukunnassa (TANE), sittemmin tasa-arvoyksikössä (TASY). Tästä Pian polku jatkui WoM Oy:n palvelukseen tasa-arvokouluttajaksi syksyllä 2002. Pia on erittäin iloinen, että on saanut toimia tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden parissa kouluttajana ja kehittäjänä useissa ESR-hankkeissa. Nyt matka jatkuu SEGLI-hankkeen parissa kouluttajana ja kehittäjänä. Kahden, nyt jo aikuisikäisen tyttären äitinä Pialle koulutus- ja työelämän segregaation lieventäminen ja purkaminen on ollut erityisen lähellä hänen sydäntään.

 
puh. 050 302 2662 eija.leinonen(at) koulutusavain.fi

puh. 050 302 2662
eija.leinonen(at) koulutusavain.fi

eija leinonen

Eija Leinonen toimii tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasiantuntijana, työyhteisökehittäjänä ja työelämävalmiuksien kouluttajana ja ohjaajana KoulutusAvain Oy:ssä. Eija on koulutuksen, kasvatuksen, ohjauksen, tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden, projektityön sekä organisaatioiden ja henkilöstön kehittämisen asiantuntija ja hän on toiminut vuodesta 1996 saakka suunnittelijana, projektipäällikkönä, kouluttajana ja konsulttina näillä toimialoilla useissa tehtävissä ja projekteissa. Hänellä on vankkaa kansainvälisen yhteistyön kokemusta ja hän on tehnyt tasa-arvotyötä jo lähes 20 vuoden ajan. Eija Leinonen hallitsee myös erilaisia toiminnallisia koulutusmenetelmiä ja hän on parastaikaa suorittamassa opettajan pedagogisia opintoja (opinnot valmistuvat syksyn 2017 aikana).